Job 2 van 6


Report this listing

Solliciteren



Manager voedingsdiensten


Sinds januari 2025 gaan A.S.Z. en OLV Ziekenhuis met vereende krachten verder als AZORG. Met zes campussen (Moorselbaan Aalst, Merestraat Aalst, Asse, Geraardsbergen, Ninove en Wetteren), een indrukwekkend zorgvolume van o.a. 1 miljoen consultaties per jaar en een equipe van 450 artsen en 5.000 medewerkers bieden we zorg van A tot Z. Vanaf de eerste levensdag van onze patiënten tot aan het laatste moment willen wij zorgen voor een veilige, warme omgeving. AZORG wordt hét symbool van innovatie én warme zorg in de Vlaamse gezondheidszorg. Samen maken we het verschilbrBen je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je mee schrijven aan het 'AZORG-verhaal'?brOp dit moment zijn wij op zoek naar een Manager Voedingsdiensten, en dit campusoverschrijdend. brFunctieomschrijving Voor onze voedingsdiensten zijn wij op zoek naar een dynamische Manager Voedingsdiensten die het overzicht kan bewaren, mensen kan enthousiasmeren en van aanpakken weetbrDe voedingsdiensten maken deel uit van het facilitair departement. Ze bereiden en verdelen de maaltijden en verzorgen de catering in de vergaderzalen. Daarnaast zorgen ze voor een aantrekkelijk aanbod in de cafetaria's, die we in eigen beheer uitbaten. brAls Manager Voedingsdiensten ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de voedingsdiensten op al onze campussen en werk je aan een professionele keukenservice en kwaliteitsvolle voeding voor patiënten, bezoekers en personeel. Een unieke kans om je carrière te ontwikkelen in een organisatie in volle beweging. brJouw verantwoordelijkheden zijn onder andere: ulli Je garandeert niet alleen dat je diensten vlot draaien, maar stimuleert hen om voortdurend te groeien en te verbeteren. Je bouwt actief aan een efficiënte, vooruitstrevende structuur die wendbaar inspeelt op de vragen van alle betrokkenen. /lili Je initieert kwaliteits- en verbeterprojecten en zorgt, in nauw overleg met management en directie, voor een correcte uitvoering. /lili Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur facilitair beheer, aankoop en logistiek en stuurt teamverantwoordelijken, teamcoaches, koks en medewerkers van keuken en cafetaria aan. Je kunt daarbij rekenen op de expertise van een ervaren stafmedewerker. /lili Je vertaalt het beleid van de organisatie naar concrete acties binnen de voedingsdiensten. /lili Je bent samen met HR en de teamverantwoordelijken verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van de voedingsdiensten. Je werft aan, coacht en motiveert medewerkers en voert waarderings- en opvolggesprekken. /lili Je bewaakt de budgetten en KPI's van de voedingsdiensten en stemt belangrijke beslissingen af met management en directie. Daarnaast beheer je aanbestedingsdossiers en onderhoud je goede relaties met leveranciers. /lili Je zorgt voor heldere communicatie en vlotte informatiedoorstroming tussen medewerkers en beleid. /lili Je stimuleert een positief werkklimaat en bewaakt het welzijn van de medewerkers in je teams. /lili Je ontwikkelt, implementeert en controleert het kwaliteitsbeleid, de procedures en de instructies rond HACCP en voedselveiligheid. /li /ul Profielulli Je beschikt minimaal over een bachelordiploma in voedings- of dieetkunde, bij voorkeur aangevuld met minstens 5 jaar relevante leidinggevende ervaring. /lili Je hebt een uitgesproken interesse in voedselveiligheid, HACCP en grootkeuken. Bijkomende opleidingen rond deze thema's en ervaring met ontkoppeld koken zijn sterke troeven. /lili Je weet mensen als geen ander aan te sturen, te motiveren en te inspireren. Je hanteert een verbindende communicatiestijl en bent een luisterend oor voor je team. /lili Je denkt strategisch, bent organisatorisch sterk, stressbestendig en steekt graag de handen uit de mouwen. /lili Je hebt oog voor kwaliteit en hecht veel belang aan hygiëne en veiligheid. /lili Je beschikt over een rijbewijs B. /lili Je bent bereid om in het kader van deze sollicitatie een assessment af te leggen. /li /ul Aanbod Van € 5.000 tot € 7.000 per maandulli Een job in één van de grootste ziekenhuizen, waar oog is voor opleidingsmogelijkheden en zelfontplooiing. /lili Bij aanwerving volgt een voltijds contract van onbepaalde duur, in een 38-uren week.  /lili Je zal campusoverschrijdend werken.  /lili Verloning volgens IFIC, groeps – en hospitalisatieverzekering, vergoeding extra prestaties en een personeelsrestaurant waar je aan voordelig tarief kan eten. /lili Een fijne werkomgeving waar collega's elkaar een luisterend oor bieden. /lili Leuke attenties en een fantastisch personeelsfeest. /li /ul

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht