Om de kwaliteitssystemen verder te versterken zijn we op zoek naar een gedreven Kwaliteitsverantwoordelijke die mee de fundamenten bewaakt waarop de kwaliteitsvolle productie steunt.
Kwaliteit (3/4e)
- klachtenopvolging en -preventie
- opvolging van kwaliteitsdocumenten
- hygiëne en voedselveiligheid : je controleert de reiniging van machines en infrastructuur, de persoonlijke hygiëne van medewerkers en neemt microbiologische stalen
- onderhoud en verbetering kwaliteitssysteem
- je bereidt audits en inspecties volledig voor en begeleidt deze van A tot Z
- je analyseert kwaliteitsgegevens, bereidt KPI's voor in samenwerking met het lokaal management en vertaalt de resultaten naar concrete verbeteracties
- je ontwikkelt en ondersteunt kwaliteits-, opleidings- en staalnameplannen
Productie (1/4e)
- je volgt nieuwe producten en leveringen op, bewaakt rendementen en voert testen uit (vb. PSE-controles)
- je helpt mee aan een duurzaam productieproces door afvalstromen te beperken
- je hebt een Bachelor of Master diploma in een relevante richting (voedingsmiddelentechnologie, bio-ingenieur, ...) en/of relevante ervaring in kwaliteit binnen de voedingsindustrie
- kennis van HACCP , voedselveiligheid en hygiëneregels
- je bent analytisch, nauwkeurig en kan goed communiceren met verschillende afdelingen
- je durft initiatief nemen, werkt zelfstandig en bent tegelijk een teamplayer
- je bent bereid om regelmatig aanwezig te zijn op de werkvloer en actief betrokken te zijn bij verbeteringsprocessen
- een uitdagende, verantwoordelijke functie binnen een groeiend en dynamisch bedrijf
- een aantrekkelijk salaris met aan mooie secundaire arbeidsvoorwaarden
- ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
- een collegiale, informele werksfeer met gemotiveerde collega's
Productieproces, Hygiëne, Productie, Management, Communicatie, Onderhoud, Samenwerken, Inspectie, Initiatiefnemend, Audits, Kwaliteitssysteem, Infrastructuur, HACCP, KPI
JBRP1_BE
Solliciteren