“We are different, we are delicious!” CULINOR Food Group , met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van versekant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf is opgestart in 1989 en kende als succesvolle familiale KMO – oa mede dankzij relevante overnames van sectorgenoten en entrepreneurship – een exponentiële groei met als resultaat een jaaromzet van ruim €100M of 200.000 maaltijden per dag en een 400-tal medewerkers. Sinds 2016 maakt Culinor deel uit van het Zwitserse beursgenoteerde ORIOR. CULINOR heeft in België 4 productievestigingen waaronder een centraal warehouse en ontwikkelt, produceert en vermarkt haar producten in de voedingsretail, de foodservice en - via haar aan-huis kanaal “Home Cuisine” - ook rechtstreeks aan consumenten. Momenteel zoeken we voor onze site te Destelbergen een (m/v/x) Culinor is een begrip in de sector van convenience cuisine. Dit hebben we te danken aan onze mensen, hoog opgeleid en vol inzet. Daarom is het ons doel om ons team verder uit te breiden met een MANAGEMENT TRAINEE aan wie we uitdagingen en kansen bieden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij erkennen de unieke eigen bijdrage van iedereen en zijn er trots op samen verder te bouwen aan een mooie toekomst. Wat verwachten we van jou? Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Culinor heeft een doe-cultuur waarbij we pragmatisch maar toch altijd doordacht handelen Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Je bent minstens een jaar lang in één van onze sites actief en je werkt mee aan de optimalisatie van onze productieafdelingen, je helpt met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie te beheersen ·Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu · Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd, wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen ·Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager.
Heb je het juiste profiel? ·Je hebt een masteropleiding (industrieel ingenieur scheikunde/biochemie of bio-ir) en deed eventueel al een eerste ervaring op in een productieomgeving in de voeding · Machines, lijnen, installaties,… zijn écht jouw ding, maar ook mensen laten je niet koud en je bent hun coach, inspirator en motivator · Je weet van aanpakken, steekt ook zelf de handen uit de mouwen en bent proactief · Je bent stressbestendig en flexibel wbt takenpakket · Doorgroeikansen zijn legio, daarom verwachten we een grote betrokkenheid en het engagement om de verworven kennis voor langere tijd binnen onze onderneming te valoriseren.
Wat bieden wij? · Doorgroeimogelijkheden! Bij Culinor geen loos begrip maar reëel en divers. · Een onderneming met een informele, no-nonsense bedrijfscultuur, een amicale werksfeer en een boeiende essentiële sector · Je krijgt de kans om veel verantwoordelijkheid op te nemen, autonoom en ook in team te werken, waarbij je gecoacht wordt zodat je verder kan groeien · Je krijgt zowel interne (on-the-job) als externe opleidingen en veel leermomenten · Je maakt kennis met de verschillende afdelingen/functies en zo ontdek je gaanderwijze wat jou het meeste ligt: productie, distributie, kwaliteit, aankoop, etc. Culinor biedt je een vast contract aan een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ecocheques, ADV-dagen, fietslease en alle voordelen van een maaltijdenbedrijf.