Job 1 van 3


Report this listing

Solliciteren



Productie Manager


Werken bij DeliBarn: Waar vakmanschap, creatie en groei centraal staan!

DeliBarn maakt onderdeel uit van de Aurelius Group (Private Equity Fund). We bieden klanten binnen en buiten Europa een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle charcuterie en handige services. Elke dag opnieuw maken we van duurzame consumptie een natuurlijke keuze. Hoe? Door de zin naar lekker en simpel eten, bereid met zorg voor mens en planeet, te vergroten. Bij het klaarmaken van onze producten komen onze klanten en consumenten altijd op de eerste plaats, net zoals het welzijn van de bijna 1.500 geëngageerde mensen. die voor ons werken binnen 6 industriële vestigingen waarvan 3 in België en 3 in Nederland.


Binnen DeliBarn willen we voorop blijven lopen in duurzaamheid, innovatie en groei waarbij we investeren voor onze klanten. Daarnaast ontdekten we ook opportuniteiten voor blended producten. Dit zijn producten die gemaakt zijn uit een combinatie van plantaardige en dierlijke ingrediënten. Het doel is om de voordelen van beide te combineren en zo een duurzamer én gezonder product te creëren.


Wat ga je doen als Productie Manager Slicing?

Als Productie Manager heb je de verantwoordelijkheid over ongeveer 100 medewerkers (waaronder ook 5 direct reports) die in 2 ploegen werken. Ondersteund door een aantal direct reports stuur je de productieactiviteiten en het team aan om de realisatie van de operationele doelstellingen van de site te garanderen.


  • Je ziet toe op de uitvoering van het productieproces, doet voorstellen voor productieverbeteringen en volgt de objectieven en het budget op. Je streeft naar een optimale performance op het gebied van veiligheid, hygiëne, kwaliteit en efficiëntie en je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde KPI’s op dit vlak.
  • Je stelt het budget op, volgt dit op en stuurt het budget indien nodig bij binnen de productie, teneinde een optimale allocatie van de werkingsmiddelen te verkrijgen binnen de productie en het jaarlijkse toegewezen werkingsbudget niet te overschrijden.
  • Je volgt de kwaliteit op binnen de eigen productie en formuleert voorstellen ter verbetering, je organiseert kwaliteitscontroles en stuurt het productieproces bij indien nodig.
  • Je ziet toe op de naleving van de beleidslijnen rond veiligheid binnen de eigen productie. Je stelt interne regels en procedures binnen de eigen productie en volgt deze op en neemt regelmatig deel aan audits op vlak van milieu, veiligheid en gezondheid.
  • Je bent verantwoordelijk voor het bevorderen en borgen van een sterke Food Safety Culture binnen onze organisatie, waarbij je de naleving van voedselveiligheidsnormen in elke stap van het productieproces waarborgt en je team inspireert om voortdurend hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden na te streven.
  • Je zorgt voor een cultuur van continue verbetering. Samen met je collega’s werk je technische en organisatorische optimalisatieprojecten uit om te komen tot een maximale veiligheid, hygiëne, kwaliteit en rendabiliteit.
  • Om dit alles in goede banen te leiden, werk je nauw samen met jouw team. Je stuurt hen aan en begeleidt hen in hun groei en verdere ontwikkeling. Daarnaast neem je binnen het managementteam een voortrekkersrol op: je inspireert, stimuleert samenwerking en fungeert als voorbeeld in het uitdragen van de visie en waarden van de organisatie.
  • Je staat in voor een goede communicatie tussen de productie en de rest van de organisatie, werkt constructief samen met andere afdelingen, syndicale afvaardiging en rapporteert aan de Plant Manager.


Waarmee versterk je ons team?

  • Je genoot een hogere opleiding, bij voorkeur als Bio-Ingenieur of binnen de Biochemie of Voedingstechnologie.
  • Je bent een ervaren People Manager met relevante ervaring binnen de voedingssector. Ervaring binnen de vleesverwerkende sector is een plus.
  • Je bent dynamisch, invloedrijk en pragmatisch, je hebt een toegankelijke persoonlijkheid en beschikt over uitstekende coaching vaardigheden om je collega's te motiveren en te helpen en hen te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.
  • Je durft (eind)verantwoordelijkheid nemen, bent communicatief vlot op alle niveaus en bent pragmatisch.
  • Je hebt ervaring met Lean Manufacturing en bent in het bezit van (minstens) een Green Belt of beschikt over equivalente ervaring.
  • Je hebt voldoende technische kennis om bij te dragen aan de evaluatie en implementatie van verbeterprojecten.


Smaakt naar meer? Dit kunnen wij jou bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving: Als marktleider in de Benelux op het gebied van service slicing, salami en gevogelte, creëren, verpakken en leveren wij vleeswaren van topkwaliteit. Altijd vers, altijd vol van smaak waarbij innovatie onze drijvende kracht is.
  • Een warm welkom en waarbij een familiale en informele sfeer voorop staat: Bij DeliBarn hechten we veel waarde aan een open en informele bedrijfscultuur. Jouw collega’s staan klaar om je met open armen te ontvangen en hun ervaring met jou te delen. Een warme sfeer en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt.
  • Aandacht voor jouw toekomst met voldoende ondersteuning en groeikansen: Bij ons krijg je volop ruimte om te groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Je wordt ondersteund door ervaren collega's die je begeleiden en waarbij we samen werken aan jouw professionele groei. Neem je graag initiatief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
  • Een plaatsje in ons team van gepassioneerde Food Lovers: Bij DeliBarn maken we producten om van te houden. In onze missie om een smakelijke toekomst vorm te geven, streven we ernaar een breed scala aan vleeswaren te creëren die mensen, culturen en tradities met elkaar verbinden.
  • Een aantrekkelijk loonpakket met extra smakelijke voordelen: waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, een bedrijfswagen en 20 verlofdagen aangevuld met 6 ADV-dagen.

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht