Taken
Bereiden van gerechten met verse, regionale en seizoensproducten
Opvolgen van bestellingen en contact met leveranciers
Stockbeheer en kwaliteitscontrole
Samenwerken met keuken-, afwas- en zaalteam
Je waakt over de orde en netheid in de keuken
Werken volgens HACCP normen en veiligheidsrichtlijnen volgen
Profiel
Opleiding kok + ervaring in banket / event keuken
Passie voor hospitality én gastronomie
Ondersteunt de Chef-kok bij de dagelijkse werking
Stipt
Servicegericht, communicatief en collegiaal
Stressbestendig én organisatorisch sterk
Verantwoordelijkheidszin
Creatief en je wil ook blijven bijleren
Flexibel voor vragen naar allergieën, diëten, intoleranties
Goede kennis van Nederlands en Engels
Uurrooster
Variabel uurrooster
Verlofdagen in onderling overleg
Startdatum
Onmiddelijke indiensttreding
Aanbod
Voltijds contract
Werken in een zaak met een uitstekende reputatie
Uitdagende job in een klein, hecht team met gedreven collega's
TOP-sfeer in een aangename werkomgeving
Loon naar ervaring
Eco- en maaltijdcheques
Eindejaarspremie
Mogelijkheid tot externe opleidingen
Solliciteren
We horen graag je persoonlijke motivatie om bij ons te komen werken. Deze kun je samen met een representatieve foto van jezelf, je CV en enkele foto's van je creaties sturen naar .
U wordt vervolgens persoonlijk uitgenodigd.
Horta Art Nouveau Zaal Tav
Chef Peter Verelst
Hopland 2
2000 Antwerpen
tel: 03/
mail:
Of solliciteer via de button onderaan deze advertentie
Statistics
Aantal keer bekeken: 245
Opdrachtgever
Horta Art Nouveau Zaal
Publicatiedatum