Job 1 van 2


Report this listing

Solliciteren



Sous-Chef


Taken

Bereiden van gerechten met verse, regionale en seizoensproducten

Opvolgen van bestellingen en contact met leveranciers

Stockbeheer en kwaliteitscontrole

Samenwerken met keuken-, afwas- en zaalteam

Je waakt over de orde en netheid in de keuken

Werken volgens HACCP normen en veiligheidsrichtlijnen volgen

Profiel

Opleiding kok + ervaring in banket / event keuken

Passie voor hospitality én gastronomie

Ondersteunt de Chef-kok bij de dagelijkse werking

Stipt

Servicegericht, communicatief en collegiaal

Stressbestendig én organisatorisch sterk

Verantwoordelijkheidszin

Creatief en je wil ook blijven bijleren

Flexibel voor vragen naar allergieën, diëten, intoleranties

Goede kennis van Nederlands en Engels

Uurrooster

Variabel uurrooster

Verlofdagen in onderling overleg

Startdatum

Onmiddelijke indiensttreding

Aanbod

Voltijds contract

Werken in een zaak met een uitstekende reputatie

Uitdagende job in een klein, hecht team met gedreven collega's

TOP-sfeer in een aangename werkomgeving

Loon naar ervaring

Eco- en maaltijdcheques

Eindejaarspremie

Mogelijkheid tot externe opleidingen

Solliciteren

We horen graag je persoonlijke motivatie om bij ons te komen werken. Deze kun je samen met een representatieve foto van jezelf, je CV en enkele foto's van je creaties sturen naar .

U wordt vervolgens persoonlijk uitgenodigd.

Horta Art Nouveau Zaal Tav

Chef Peter Verelst

Hopland 2

2000 Antwerpen

tel: 03/

mail:

Of solliciteer via de button onderaan deze advertentie

Statistics

Aantal keer bekeken: 245

Opdrachtgever

Horta Art Nouveau Zaal

Publicatiedatum

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht