pRegio Maasmechelen zijn we voor een voedingsbedrijf op zoek naar een productieleider kennis van HACCP.br / br / strongFunctieomschrijving /strongbr / Als productieleider ben je verantwoordelijk voor de productie- en personeelsplanning, het behalen van bepaalde rendementen en het opvolgen van de kwaliteitsparameters.br / br / strongVerantwoordelijkheden /strong /pulliOpstellen van productie- en personeelsplanning /liliGenereren vn productieorders /liliMotiveren van de mensen op de werkvloer /liliOpvolgen van capaciteiten en rendementen /liliOpvolgen dat kwaliteitsparameters gerespecteerd en geregistreerd worden /liliBijsturen van productie volgens recepturen /liliLijntesten uitvoeren /liliAanbrengen verbeterpunten /liliCommunicatie met QA/QC bij afwijkingen /li /ul pstrongProfiel /strong /pulliBachelor of master voedingstechnologie /liliPassie voor kwaliteit en voedselveiligheid /liliKennis van HACCP en microbiologie /liliDeze functie vereist de nodige maturiteit en een aantal jaren ervaring in het aansturen van mensen! /liliKennis NL + EN. /li /ulpbr /br / /ppstrongArbeidsvoorwaarden /strong /pulliEen dynamische werkomgeving binnen de voedingsindustrie met ruimte voor eigen initiatief! /liliDe kans om je carrière te ontwikkelen /liliAantrekkelijke arbeidsvoorwaarden /lili6 ADV dagen bovenop het legale verlof. /li /ul