Omschrijving:
Als restaurantverantwoordelijke heb je een meewerkende maar sturende rol binnen het F&B team en sta je in voor de organisatie binnen het departement.
Je bent operationeel verantwoordelijk voor het runnen van de activiteiten in de verschillende F&B-outlets. Jouw focus gaat naar een goed verloop van de operations.
Taken en verantwoordelijkheden:
· Toezicht op het team, sturing van een vlot verloop van de service door samenwerking en duidelijke communicatie
· Dagelijkse briefing om de medewerkers op de hoogte te brengen van de verschillende activiteiten die dag
· Begeleiding en motivatie van de medewerkers, met aandacht voor een goede teamsfeer
· Kwaliteitscontrole en toezicht op een uitstekende gastenbeleving
· Enkele administratieve taken als stockbeheer, bestellingen, opvolging dagomzet, kassabeheer, gastenfeedback
· Meedenken over optimalisering of verbeteringen binnen F&B
· Je hebt operationele ervaring in een restaurant of F&B
· Je bent super gastvrij en kan jouw passie overbrengen op een team
· Je hebt (een eerste) ervaring in het aansturen van een team en weet hoe hen te motiveren
· Je spreekt Nederlands, enige kennis van het Frans en Engels is altijd handig
· Je kunt je flexibel opstellen en bent mede beschikbaar in weekenden en avonduren
· Je hebt een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig werken
Dienstverband: Voltijds, Vaste Jobs
Werklocatie: Fysiek